Lust & Kärlek - Skötselråd för dina leksaker
 
         

AKTUELLT

Butikens Öppettider
Må-Ti kl 12-18
On Stängt
To-Fr kl 12-18
Lö kl 12-15
Sö Stängt

Kontaktinfo
Hagavägen 20
784 31 Borlänge
0243-807 85
butik@lustkarlek.se


 
  Hem

Nyheter
Webshop
Butiksvisning

Om Oss
Här finns vi
Skötselråd

  SKÖTSELRÅD FÖR DINA LEKSAKER

Vattensäker/Vattenskyddad
Även om det på förpackningen till en produkt står att varan är vattensäker, så rekommenderar vi inte att använda dem i badkaret. Då vi i texterna nämner att en produkt är vattensäker, så avser vi endast användning i duschen.

Jelly
Jelly är ett flexibelt och populärt material. Det används framför allt till dildos och dongar. Vi rekommenderar vattenbaserat glidmedel eller silikonbaserat glidmedel av märket Pjur. För bästa rengöring använd vatten och rengöringsmedel avsett för sexleksaker.

Silikon
Silikon är ett material med lång livslängd, som används till lite dyrare stavar. Vi rekommenderar vattenbaserat glidmedel eller silikonbaserat glidmedel av märket Pjur. För bästa rengöring använd vatten och rengöringsmedel avsett för sexleksaker.

Cyberskin
Cyberskin är ett dyrare och mer lyxigt material, som känns mycket naturtroget. Det används ofta till lösmusar eller "naturtrogna dildos". Vi rekommenderar vattenbaserat glidmedel. För bästa rengöring används vatten och ev tvål. Använd det medföljande pudret då produkten är helt torr. På så sätt behåller man känslan och leksaken håller längre.

Råd och tips inom skötsel och förvaring
Låt inte olika stavar, dildos och plastmaterial ligga eller förvaras mot varandra då det är mycket stor risk för missfärgningar och att själva materialet eller sexleksaken tar skada eller deformeras.

Vi rekommenderar att förvara leksaker i en dildopåse. Du hittar påsar här